BENVINGUDA AL CURS 2013-2014

Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2013-2014 i us desitgem que sigui un bon curs per tots i totes.

Des de la Junta de l’AMPA seguim treballant per tirar endavant activitats en benefici de la nostra escola. Us comentem alguns temes d’interès:

 

  • Aquest curs tornem a oferir el SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL de 8.30 a 9.00 de dilluns a divendres.  El preu d’aquest servei és de 20 € al mes. També se’n pot fer un ús esporàdic pagant 3 € el mateix dia.
  • L’horari d’atenció a les famílies serà els dimarts de 15.00 a 16.00 al despatx de l’AMPA.
  • En motiu de l’inici del curs, les inscripcions a activitats extraescolars, la venda de xandalls i bates i altres qüestions, ens trobareu al despatx els dies 17 i 19 de setembre de 9.00 a 10.00 i de  15.00 a 16.00.

A banda dels serveis i activitats que oferim, la Junta de l’AMPA ens hem marcat dos grans reptes: D’una banda seguir apostant per promoure la participació i la implicació de les famílies a l’escola i augmentar la cohesió social entre elles. D’altra banda, treballar per la defensa de l’escola pública i en català mitjançant el treball conjunt amb les altres AMPAs de Blanes.

Esperem que ens acompanyeu en aquests reptes i que entre tots fem de la nostra escola un gran espai educatiu i cohesionat. Pensem que l’educació és cosa de tothom i per això un animem a implicar-vos a l’AMPA!!! La vostra participació per  petita que sigui és important!!

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: